Дорогі сукні і обручки, прислуга з прокурорів: Найгучніші і найскандальніші весілля українських політиків. Подивіться, що вони тільки видумують

Минулий рік виявився дуже насиченим для політиків. Вся Україна спостерігала за гучними весіллями депутатів та їх дітей. Редакція Корупція.Інфо вирішила розібратися, які з них найбільше сколихнули медіапростір.

Найскандальнішим стало весілля сина Юрія Луценка Олександра з Анастасією Волохіною. Помпезне святкування проходило 15 вересня за закритими дверима в ресторанному комплексі під Києвом. Привітати молодят вирішив весь політичний бомонд України: Порошенко, Аваков, Гройсман, Яценюк, Кличко, Геращенко. Але найбільше обурило українців те, що обслуговувати молодят змусили співробітників Генеральної прокуратури.

Машини, зареєстровані на відомство, возили наречену і обслуговуючий персонал. Самі ж працівники прокуратури стали простими охоронцями, які оточили периметр і підпускали тільки тих гостей, хто був у списку запрошених. Луценко так переживав за збереження таємниці особистого життя сина, що дав команду «охоронцям» очистити територію від журналістів, в результаті чого оператор Борис Троценко отримав струс мозку.

Не менш гучним виявилося весілля першої заступниці міністра юстиції Наталії Севостьянової. Тільки кільце для нареченої обійшлося в 94 тисячі гривень. Сама ж церемонія пройшла в елітному Київському готелі – Fairmont Grand Hotel Kyiv. Весілля відгуляли з розмахом на 200 чоловік.Враховуючі оренду номерів для гостей церемонія обійшлася Севостьяновій і Бернацькому більш ніж в 1,5 мільйона гривень.

Видав заміж свою дочку і скандальний український депутат Михайло Добкін. Політик розповідав, що святкували цю подію цілих три рази. Спочатку розпис, потім з родичами і батьками, а третю церемонію дівчина провела для молоді. Зі своїми друзями Алла Добкіна і її обранець Олег Гуревич, до речі, син колишнього радника її батька, вирушили в Мармарис. Свято відбулося в 5-ти зірковому готелі в Туреччині. Відзначимо, що найдешевший номер цьому готелі обійдеться від 3500 гривень за добу.

 

 

Сукня нареченої була від відомого нідерландського будинку мод Viktor & Rolf і коштувала вона 9000 доларів.

Не таким помпезним, але дуже обговорюваним стало весілля Нестора Шуфрича. 6 років політик приховував свою кохану, з якою жив у цивільному шлюбі. А коли показав дівчину громадськості, всіх обурив той факт, що харків'янка Катерина Майкова молодше депутата на цілих 19 років. За словами Шуфрича, весілля зіграли тихо, в сімейному колі. Не дивлячись на різницю у віці подружжя щасливо, а дівчина вже народила чоловікові двох дітей. Нестор не залишився в боргу і подарував жінці дві квартири в центрі Київа вартістю в мільйон доларів.

 

Популярне: "Зараз у прокурора буде с*кс!": Дружина виклала пікантне фото Порошенка в "червоних труселях"