“Доведеться піти!”: Зеленський в шоці – чекають важкі часи. Українці бунтують – країну трясе. Потрібні рішучі кроки!

Влад Росс розповів, в які місяці Україну будуть стрясати протести.

Після дня народження, тобто після 25 січня, у президента України Володимира Зеленського почався один з найскладніших періодів у житті. Всидіти на своєму посту йому буде непросто – Україну охоплять протести.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог прогнозує, що найближчі місяці стануть настільки важким випробуванням для Зеленського, що навіть зовні зміниться і стане виглядати набагато старшим за свої роки.

“Його будуть пресувати з усіх боків. Сатурн, який символізує колосальний тиск з усіх усюд, буде проходити по його Сонцю в гороскопі. До того ж, Сатурн – це символ депресії, яка може охопити Зеленського, через що навіть чисто зовні він може дуже змінитися – постаріти, виглядати років на десять старше “, – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, в країні складеться настільки напружена ситуація, що Володимиру Зеленському доведеться піти на серйозні кадрові перестановки.

“Зеленський буде змушений або піти на зміну прем’єра, або повністю змінити своє оточення. Інакше йому доведеться піти самому”, – вважає Росс.

З нового року в різних областях України пройшли тарифні протести, які до сих пір продовжують спалахувати в окремих містах. І, за словами Влада Росса, вулиця продовжить вирувати і створювати проблеми для влади.

“Марс буде перебувати в знаку Тельця в лютому-квітні, аж до травневих свят. Марс вказує на бунти і революції, а Телець – це знак, під яким знаходиться Україна. Тому найближчі місяці стануть найнебезпечнішими в плані протестів. Можливо, майдан зі сценою в його класичному розумінні в цей період і не станеться, однак постійно відбуватимуться окремі акції, невдоволення суспільства буде наростати і вихлюпуватися на вулиці “, – прогнозує астролог.

Так, на думку Влада Росса, буде тривати до тих пір, поки Зеленський не прийме рішення про зміну уряду.