“Дуже приємно бачити всіх”: Зеленський вийшов та поспілкувався з протестувальниками у Львові

Володимир Зеленський, у якого сьогодні концерт у цирку, вийшов із своєю командою з «95 кварталу» до активістів, які зібрались під Львівським цирком. Він привітався до учасників бойових дій словами «Слава Україні» і говорив українською мовою. Про це повідомляє телеканал zik.

«Дуже приємно бачити всіх. Ми до вас відкриті», – сказав Зеленський.

Йому запропонували говорити «ріднішою» російською, але він відповів, що «розмовляє різними мовами».

На питання від добровольців, як він буде врегульовувати ситуацію на сході України, той сказав: «Ми переможемо. Поки Донбас не повернеться в Україну, поки Крим не повернеться, ми будемо захищати нашу країну. А як може бути по-іншому?».

Далі активісти нагадали його слова, що він готовий перед Путіним на коліна.

«Хто такий Путін? Путін хто…», – почав Зеленський і очікувано почув відповідь, що Путін «х*йло». Комік почав доводити, що не казав такого, що на коліна ставатиме перед Путіним, що він від ніяких журналістів не втікає.

«Хлопці, ми за Україну. Я не веду ніякого бізнесу у Росії. Дуже багато разів був в АТО. Скажіть, будь ласка, ми ж українці, чому ми роз’єднуємося? Крим наш – український, ви що, тільки український. Крим – Україна, Донбас – Україна, а як може бути по-іншому?», – запевняв Володимир Зеленський.

Далі його звинуватили, що той, мовляв, курить наркотичні засоби, комік все заперечив, попрощався і запросив на концерт.