Годину тому! Ветеран прорвався – Кива все: на нього напали. Стан критичний – страшна правда. Злили все!

Відомому блогеру та ветерану АТО Михайлу Майману, у якого був особистий конфлікт з нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою, зламали хребет.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив сам депутат.

“Відомий” ветеран АТО”, Міша Майман, що ховається на території Туреччини від кримінальної відповідальності, став жертвою нападу з боку турецької мафії”, – повідомив Кива.

За словами нардепа, Майман перебуває у важкому стані в лікарню

“Невідомі жорстоко побили Мішу, зламавши йому хребет. Його життю вже нічого не загрожує, але ходити він буде нескоро”, – додав він.

Нагадаємо, в липні Майман опублікував відео, на якому видно, що він зустрів Киву на відпочинку в одному з найдорожчих готелів Анталійського узбережжя – п’ятизірковому Rixos Sungate.

“Зустрів депутата Іллю Киву в турецькому готелі Rixos Sungate. Відпочиває нардеп у номері люкс за 10 тисяч доларів за 10 днів. Добре живуть депутати ОПЗЖ за наш з вами рахунок”, – прокоментував він відео.

“Ти до мене приїхав? Що, стрижень зламався?” – запитав Майман Киву.

У підсумку вони домовилися зустрітися в суді.

Нагадаємо, що У січні минулого року в столичному ресторані сталася бійка за участю нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви. Чоловіком, з яким стався конфлікт, виявився ветеран АТО Михайло Майман, який брав участь в АТО у складі батальйону “Свята Марія”.

У зв’язку з цим Держбюро розслідувань викликало нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву для вручення підозри.

Також у його відношенні було відкрито кримінальне провадження за нанесення тілесних ушкоджень відвідувачу одного з ресторанів.

Відзначимо, що цього року Ветеран АТО Михайло Майман повідомив, що покинув Україну через тиск правоохоронців.

“Я прокинувся вранці від того, що вдома у мене обшуки. Співробітники СБУ нічого не знайшли й запропонували дати свідчення, написані ними на Палатного. Якщо я не погоджуся на їхні умови, обіцяють вручити підозру в нанесенні легких тілесних пошкоджені Іллі Киві”, – заявив Майман.

Майман стверджує, що зараз він побоюється за себе і членів сім’ї, але не збирається давати свідчення щодо своїх друзів і знайомих. У планах Маймана повернутися в Україну і відстоювати свої права в суді. Але якщо тиск на нього продовжиться, Майман обіцяє поїхати в Європарламент і дати свідчення про свавілля правоохоронної системи в Україні.

Відзначимо, раніше ми повідомляли про те, що Ветеран АТО Михайло Майман у коментарі виданню “ГОРДОН” розповів деталі скандальної бійки.

“У ресторан я приїхав до друга. Побачив, що там був Кива. Ми сиділи поруч, але він мене спочатку не помітив. Потім, думаю, йому хтось підказав, що я сиджу поруч. Він мене гукнув: мовляв, а ну стій, я тобі, бл…ть, щось поясню. Може, це не дослівно, але якось так він сказав. Він підійшов і каже: “Ну що, с…ко, я тобі обіцяв голову відрізати?” Я відповідаю: “Не зрозумів!?” І все – він мене б’є. У 2015 році я відмовився стріляти по машинах, які проходили через блокпост на Донбасі й не платили йому данину по 100 тис. грн за проїзд. Він це все кришував. Я був у підпорядкуванні заступника командира батальйону. А Кива був куратором нашого батальйону. І я не слухав його наказів, оскільки вони були незаконними – відтоді ми вороги. Кива тоді просто не зміг заробляти. Виходив там щоранку зі своїм білим обнюханим носом. А взагалі це професійний шахрай, шахрай, який виліз на політичну арену на хвилі війни. Я не для того пішов у добровольчий батальйон, щоб заробляти на війні. У нас із ним різні погляди на життя”, – підкреслив Майман.

За його словами, у 2015 році Кива разом із тодішнім начальником Головного управління МВС у Донецькій області В’ячеславом Аброськіним займалися контрабандою та торгівлею наркотиками.

“Вони з Аброськіним розділили вплив у Донецькій області. Один займався контрабандою, другий – наркотиками. В Артемівську Кива гральний бізнес організував. Я почав про це говорити, через що зіткнувся тоді з переслідуванням. За час, що минув із 2015 року, Кива лише писав мені періодично у Facebook, називав повією. Я, зі свого боку, писав у коментарях, що він ховався за моєю спиною і займався торгівлею наркотиками. Ось таке “спілкування”. І він образився – я ж це під його постом написав. Причому Кива в суд на мене не подавав. Тобто сказати, що він був зі мною не згоден, не можна. Жодних спростувань із його боку не було, він просто видаляв коментарі та блокував мене. Кива виявився злопам’ятним хлопцем. І вчора вирішив пояснити мені свою позицію головою – руки ж у нього “прутнем” зайняті”, – сказав співрозмовник.