Гройсман: львів’яни не повинні страждати від безгосподарності міських чиновників

Ukraine's former Deputy Prime Minister Volodymyr Groysman speaks during a session of the parliament in Kiev, November 27, 2014. The Ukrainian parliament on Thursday elected Groysman to the powerful post of speaker. Under Ukrainian law, the speaker is the first to stand in for the president if the head of state is unable to fulfil his duties. REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE - Tags: POLITICS)

Глава уряду Володимир Гройсман заявив, що вирішення проблеми утилізації сміття у Львові належить до компетенції міської влади, проте Кабмін готовий надати усю необхідну підтримку для врегулювання питання – повідомляє Корупція.Інфо

Про це прем'єр заявив після  робочої зустрічі із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, передає Depo.ua з посиланням на урядовий портал.

"Я вважаю, що Львів має бути чистим. Це є зона відповідальності міського голови особисто, а також міської ради. Але ми вже бачимо не один тиждень, місяць, а напевно, і рік, що системно проблема твердих побутових відходів у такому прекрасному місті як Львів не вирішується, – наголосив Володимир Гройсман, підкресливши, що мешканці міста Львів не повинні страждати від безгосподарності і безпорадності міських чиновників.