Катастрофа! Українці не виїжджають за кордон. Шокуюча статистика!

An aircraft takes off from the Buenos Aires international airport, Thursday, May 24, 2007. The Argentine capital's main airport radar hasn't worked properly since being struck by lightning in March, meaning jets must fly under manual control, causing long delays and at least two near collisions, according to air traffic controllers. Brazil's deadliest air disaster in September exposed other gaps in the continental system, from inadequate equipment to poor training. (AP Photo/Natacha Pisarenko)

Згідно з результатами опитування, проведеного Інститутом Горшеніна спільно з представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі, ніколи не були за кордоном 57,1% українців, повідомляє Корупція.Інфо.

Популярне:Звірство якесь!!! На Рівненщині мати жорстоко зарізала свого сина

З тих, хто їздив за кордон, країни Європи відвідували 70,3% респондентів, решта їздили в інші напрямки.

Скільки українців ніколи не були за кордоном

Незважаючи на введення безвізового режиму України з ЄС, 71,6% заявили, що не планують їхати в країни Європи протягом року. І майже 77% з них заявили, що їм просто бракує грошей на такі поїздки. Ще понад 15% опитаних зазначили, що не мають бажання їхати в Європу. Серед причин, які не дозволяють українцям поїхати в країни Європи, є також проблеми зі здоровям, турбота за дітьми та близькими, занадто щільний робочий графік тощо.


Більшості українців бракує грошей для поїздок у Європу.