“Короткі шорти, топ і високі чоботи…”: Віталіна Ющенко – “забута” донька екс-президента України

У Віктора Ющенка двоє дітей від першого шлюбу і троє – від другого – з дружиною Катериною, передає Корупція.Інфо

Популярне: «Регіонская к*рва»: Королевська розлютила українців своїми статками

Разом пара виховує п'ятьох дітей, правда, діти Ющенко від першого шлюбу вже дорослі і виховують власних дітей.    

Катерина Ющенко не тільки підтримує чоловіка і займається вихованням дітей, а й займається благодійністю. Як і старша дочка колишнього гаранта Віталіна

Віталіна Ющенка народилась 15 квітня 1980 року в селі Ульянівка Сумської області, Україна, в сім'ї Віктора Ющенка і його першої дружини Світлани Ющенко.

У 1985 році разом із сім'єю переїхала до Києва. У 2004 році закінчила Київський інститут міжнародних відносин, захистивши диплом бакалавра на тему Міжнародні міграційні процеси. В кінці 2007 році Віталіну Ющенко президентським указом призначили главою Національної ради з питань благодійності "Зігрій любов'ю дитину". Будучи студенткою, вона познайомилася із бізнесменом Михайлом Гончаром, жила з ним у цивільному шлюбі і народила дочку Яринку-Домініку.

У 2007 році вийшла заміж за підприємця Олексія Хахлевого. У пари народився син Віктор. Віталіна неодноразово виступала як модель. У жовтні 2006 року на Українському тижні моди (Ukrainian Fashion Week) вона продемонструвала короткі шорти, топ і високі чоботи на підборах від українського дизайнера Олесі Теліженко.

У вересні 2008 року вона брала участь в Міланському тижні моди – Віталіна вийшла на подіум у весільному вбранні від українського дизайнера Айни Гасе.

У тому ж місяці Віталіна знялася для російської версії знаменитого модного журналу Vogue.

Раніше Віталіна була одружена з бізнесменом Олексієм Хахльовим, з яким теж розлучилася, залишившись з трьома дітьми – донька Домініка, Андріана і син Віктор. Віталіна Ющенко неодноразово виступала в ролі моделі. Незважаючи на плани займатися модою і благодійністю, Віталіна Ющенко-Хахльова до 2013 року сиділа вдома і виховувала дітей, проте після розлучення все змінилось.

За словами сина Ющенка, Андрія в недавньому інтерв'ю:

"Зараз вона зустрічається з бізнесменом з Грузії, вони дорослі люди, навряд чи їм зараз потрібен штамп в паспорті", – підкреслив він.

Також донька президента Віталіна говорила, що хоче спробувати себе і в ролі дизайнера. За її словами, вона вже давно пробує малювати ескізи одягу, причому не дотримується якого-небудь стилю і малює залежно від настрою

Загалом, після гучного розлучення про Віталіну Ющенко майже не чули, вона періодично з'являється на різних показах моди та благодійних вечерях.