Коридор ганьби! Депутат Порошенка вляпався в цинічний скандал – такого ще не було. Українці шоковані – Гетьман в ауті!

Експрезидент Петро Порошенко і його політсила вкотре вляпалися в неприємний скандал.Так у Львові новообраного депутата від “ЄС” звинуватили у спробі рейдерського захоплення нерухомості.

“Запрошуємо всіх небайдужих і тих, хто бореться з рейдерством на акцію “Коридор ганьби для рейдера”. Прийди і зніми як олігарх виселятиме бідну жінку і її сина за очевидно неправосудним рішенням суду. І хай це побачить цілий Львів. Їх мають знати в обличчя!”, – пишуть у фейсбук-спільноті “Народна Дія Львів”.

Примусове виселення маленької сім`ї – самотньої жінки-сироти і її сина – організоване новообраним депутатом Львівської міської ради Юрієм Ломагою від Європейська Солідарність Львів заплановане на 21 грудня 2020 року, 10.00. вул. Хорватська, 8 кв.14.

Історія, яку знає вже пів Львова.

Galyna Prosolovych із сином все життя мешкає у Львові у квартирі на вул. Хорватській, 8/14, з 1967 року. Через очевидно підроблені документи (заповіт, зняття неповнолітнього з місця реєстрації), її викидають з дому. Уже два десятки років ідуть суди, було маса виселень і рейдерських атак на квартиру, коли маму з сином витягали в нічному одязі посеред ночі з дому. Коли квартира була не під арештом щось місяць у 2017 році, її дивом встигли “викупити” у попередніх “власників” не останні у нашому місті люди і навіть прописатися туди. Що ж це за люди? Та таке, Юрій Ломага (ніби купив), Тарас Букартик (ніби прописався).
❗Купили за 5 тисяч доларів двокімнатну квартиру у старій кам’яниці на Клепарові. От би всім так. Купили так, що в очі те помешкання не бачили і ні разу не заходили в нього. Купили разом з людьми, яких тепер і викидають з дому.

А коли цю квартиру таким чином «купили», тимчасово навіть реєстрували в ній ОСББ «Ринок,36». А знаєте, що в нас на пл. Ринок,36 ? Ресторан з акулами, ага ) Знаєте кому належить? Отож бо. Тоді депутату Львівської міськради Григорію Козловському, а нині він вже депутат облради від ЄС. Щось там горіло у найчесніших львівських бізнесменів, то аж в помешканні Галини реєстрували своїх акул.

Надіятися на правоохоронні органи і суди в Україні взагалі не доводиться. Їх купують з нутрощами.

Зокрема начальниця слідства Шевченківського відділу поліції Наталія Руденко купила в того ж Ломаги квартиру за ціною гуманітарної допомоги – 3 тис.доларів. Ну всі ж розуміють, що нічого проти Ломаги і ко що по Галиній хаті, що по кооперативах на Підголоско кримінального не знайдуть.

Ломага просто відкупився!

Прийом в Олега Михайловича, який пам`ятає пів Львова
15 вересня 2020 року наші активісти прийшли на прийом до народного депутата, тоді ще кандидата в мери Львова і голови обласної організації Європейської солідарності Олег Синютка.

На жаль, Олег Михайлович досі ніяк не відреагував. А пан Ломага став нашим депутатом у Львівській міській раді і захисником інтересів містян. Довго не барився: 21 грудня він має урочисто вселится в помешкання нещасної жінки як щасливий власник. Ну така процедура: виселяють і одночасно вселяють. Бідний депутат, певно не має де жити, а бізнес-партнер пан Козловський геть зовсім мало платить.