Курка «Лорак» побувала у Львівській опері (ФОТО, ВІДЕО)


Сьогодні, 23 вересня, у Львові біля Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької активісти принесли клітку із курми. Таким чином вони хотіли показати, що Ірина Білик, Ані Лорак і Таїсія Повалій дискредитували звання народного артиста своєю позицією щодо ситуації в Україні.

У клітку із написом «Ми нє куріци, нє птіци, ми – народниє пєвіци» активісти посадили курей, яким надягнули на шию портрети трьох співачок – Ірини Білик, Ані Лорак і Таїсії Повалій. Учасники заходу закликали прохожих звернути увагу на «курей-співачок», які зганьбили себе виступами на сценах окупанта.

«Такі звання, як народний артист треба скасувати, адже вони дискредитовані курками з естради – Лорак, Повалій, Білик», – заявив голова ГО «Економічний бойкотний рух» Олег Радик.

Він пояснив, що акцію проводять біля Оперного театру, бо саме сюди свого часу запрошували Ані Лорак.

«Тут мало бути турне, яке переросло в Одесі і Києві у бійки з кров’ю. У Львові ми його зірвали. Оскільки вона (Ані Лорак, – ред.) виступає на російських птахофабриках, то лише як курка може зайти в оперний», – сказав Радик.

Активісти запевнили, що не завдадуть шкоди птахам: вони нагодовані і, якщо добре поводитимуться, їх незабаром звідси заберуть.

Зазначимо, захід організував Економічний бойкотний рух разом із Галицькою фортецею і Волонтерським полком.

 

 

Нагадаємо, раніше українська співачка Ані Лорак ганебно осоромилася своїм виступом на дні народження Новосибірської птахофабрики в Росії.