“Кинув помирати”: На Львівщині водій на смерть збив пенсіонера. Помер у реанімації.

У с. Суходоли Бродівського району Львівської області у понеділок, 7 жовтня, о 20.14 год. автомобіль посеред траси “Київ-Чоп” збив чоловіка.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відомо, що постраждалим виявився 69-річний житель м. Броди. Його водій невстановленого авто збив та кинув помирати, на надавши медичної допомоги.

Потерпілий помер у реанімації.

Обставини події поки встановлюються.

Нагадаємо, що нещодавно у селі Стопчатів, що на Франківщині 28-річний водій на “Ореl-Vекtrа 2.0 І” збив місцеву, неповнолітню дівчину. Вона йшла по узбіччю, аж раптом водій наїхав на неї і без крихти совісті втік з місця події.Дівчина отримала травми та була госпіталізована до Косівську ЦРЛ.

Також раніше в селі Пикуловичі Пустомитівського району Львівської області невідомий водій наїхав на 57-річну місцеву жительку та поїхав з місця аварії. Через наїзд постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення з діагнозом “політравма”.Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).