Легендарний Валерій Лобановський потрапив у трійку найбільш титулованих тренерів в історії

Легендарний тренер київського "Динамо" Валерій Лобановський, який виграв зі столичним клубом 30 трофеїв, посів третє місце в рейтингу найбільш титулованих наставників в історії футболу.

А очолив престижний список за версією авторитетного видання Goal.com, шотландець Алекс Фергюсон, на рахунку якого 42 завойованих титули. Друге місце у румунського наставника Мірча Луческу, який за свою тренерську кар'єру здобув 32 трофея.

Варто відзначити, що з топ-10 тренерів, що потрапили до рейтингу, лише Валерій Лобановський завоював всі свої титули тільки з однією командою – київським "Динамо".

Нагадаємо, в березні відоме видання France Football поставило Валерія Лобановського на шосте місце в списку найкращих тренерів світу, а Луческу розташувався на 41-му.

Екс-наставник "Шахтаря" здивувався позиції Лобановського, зазначивши, що у нього абсолютно не було ніяких результатів за межами України.

Пізніше румунський фахівець в ефірі шоу "Профутбол" вибачився за слова на адресу Валерія Лобановського.

Як повідомлялось раніше, екс-наставник київського "Динамо" Валерій Лобановський посів третє місце в рейтингу топ-12 кращих тренерів, яким так і не вдалося виграти Лігу чемпіонів.

Список склало авторитетне британське видання FourFourTwo і високу позицію українського тренера супроводило цікавим коментарем: "Ймовірно, Лобановський очолив би цей рейтинг, якби йому вдалося зіграти в фіналі Ліги чемпіонів. У 1999 році він разом зі своїм чудовим київським" Динамо "наблизився до мети, але поступився в 1/2 мюнхенської Баварії ", – написали англійські журналісти.