Логічний кінець! У Зеленського випалили – невідворотній курс, Порошенка викрили. “Гетьман” в шоці

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявляє, що обставини, в яких ухвалювалися нещодавні рішення Конституційного Суду України, викликають запитання й обурення.

Про це вона написала у своєму Фейсбук.

“Безвізу з ЄС бути! Є сили всередині країни, зацікавлені в тому, щоб зупинити європейську та євроатлантичну інтеграцію України, і водночас позбавити українців безвізу. Запевняю, їм це не вдасться!

Обставини, в яких приймалися нещодавні рішення Конституційного суду викликають питання та обурення. Це ще один сигнал, що реформа судової гілки влади, над якою зараз триває робота з Венеціанською комісією, має бути доведена до логічного завершення. Сьогодні Президент Володимир Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля вирішення відповідних питань.

Крім того, Президент уже заявив, що скористається своїм правом законодавчої ініціативи для відновлення ефективної роботи системи електронного декларування та відповідальності за порушення антикорупційного законодавства. Зі свого боку Уряд також вживає заходів, які унеможливлять зупинення уже розпочатих реформ, включаючи ті, що є основою для нашої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Нагадую, що цей курс України до ЄС і НАТО є остаточним, невідворотним і закріплений в Конституції України.”

В свою чергу журналісти телеграм-каналу Vesti зазначили, що автором листа до Ольги Стефанішиної був ставленик Петра Порошенка.

Але тут сюжет цікавіший і переплетений він … з сивим гетьманом звичайно ж, адже там де безвіз – там і Порошенко.

Як з’ясувалося, посол України при ЄС Микола Точицький, який направив Ользі Стефанішиній лист з нібито загрозою про скасування безвізового режиму через рішення КС, був призначений на посаду … так-так, саме Петром “Тисну руку, обіймаю” Порошенко.

З’ясувалося, що в Євросоюзі нічого подібного поки не заявляли і скасовувати безвіз, відповідно, не збираються.

Порошенко продовжує пакостити, будувати інтриги і підступи і відчувати себе при цьому прекрасно.

Також в телеграм-каналі Леґітимний live відзначили, що п’ятий президент України Петро Порошенко продовжує спекулювати на темі безвізу.

Екс-президент Петро Порошенко спекулює на темі безвізу – мовляв не “карайте українців за гріхи попередньої влади”. Своїм мессенждем він намагається перехопити ініціативу у Офісу президента, що при мені такого не було і не буде, виставляючи себе єдиним політиком, здатним втілити в життя побажання «західних партнерів» належним чином.

Порошенко приміряє на себе образ «рятівника вітчизни» від кризи, куди його повантажили «зелені імпотенти», при цьому він знову лякає «проросійським» реваншем, звинувачуючи в ньому олігарха Коломойського.