Львівські поліцейські впіймали двох п’яних водіїв. Копів залякували впливовими знайомими

Львівські патрульні затримали двох п’яних водіїв, які хизувалися своїми впливовими рідними та друзями.

Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook, передає Корупція Інфо

«Патрульні помітили на вулиці Драгана позашляховик «Тойота Прадо», у якого не були підсвічені номерні знаки. Автомобіль зупинили, аби зробити водієві зауваження. Під час спілкування від водія патрульні відчули запах алкоголю. Хлопець пройшов перевірку на пристрої драгер -1.72 проміле», – повідомили у поліції

Далі 22-річний юнак 94 почав розповідати копам, мовляв, йому нічого не буде, тому що в нього впливовий батько.

«Попри все, на хлопця чекає суд, який визначить міру покарання за керування автомобілем у нетверезому стані», – запевняють у поілції.

Ще один випадок стався у центрі Львова, коли на поліцейських намагалися тиснути, але вже впливовими друзями.

«Патрульних викликали на бійку. Коли екіпаж прибув на виклик, заявники відмовилися писати заяву. Один з учасників бійки час від часу підходив до свого авто марки «Мерседес» на польській реєстрації. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через годину той самий екіпаж помітив згаданий автомобіль, який їхав з місця бійки. Чоловіка зупинили перевірка на драгері встановила – 1.88 проміле. Водій, допоки складали протокол, неодноразово намагався домовитися та постійно комусь телефонував з проханням вирішити ситуацію. Останнє слово за судом», – йдеться у повідомленні.