Львівський безхатько став героєм італійського журналу моди

Проект львівського фотографа під назвою Slavik's Fashion на сторінках італійського журналу продемонстрував колекцію вуличної моди безпритульного дивака Славіка.

«Мода Славіка» — це цикл фотографій, які демонструють незвичайну колекцію вуличної моди бездомного дивака Славіка. Більше 100 портретів були зроблені під час випадкових зустрічей на вулицях Львова",– розповів автор проекту Юрій Дячишин.

За словами фотографа Дячишина, божевільний волоцюга Славік вів не звичний для бомжа спосіб життя. Також він ніколи не вдягав один і той самий одяг. Відтак, автор проекту зробив більше 100 портретів Славіка під час випадкових зустрічей на вулиці.

"Крім щоденної зміни одягу (часом двічі на день), Славік регулярно міняє зачіски, бороди, голиться під пахвами:)! Як це можливо для бомжа? У нього є схованка, про яку ніхто не знає, він береже таємницю свого житла",– зазначив фотограф.

Онлайн-журнал Frizzifrizzi, який публікує новини модних брендів, опублікував колекцію вуличної моди Славіка під назвою «Славік, бездомний, який має більше смаку, ніж модний блоггер».

Також Дячишин додав, що цей проект з'являється на шпальтах різних видань уже не вперше. Наразі він одночасно опублікований у п'ятьох журналах різної тематики.