Мер Львова: Українська Галицька партія — не сепаратисти

Сьогодні на сайті Deutsche Welle вийшло інтерв’ю з міським головою Львова Андрієм Садовим, в якому він виступив на підтримку Української Галицької Партії, заспокоївши всіх, що УГП — ніякі не сепаратисти.

Про це повідомили у прес-службі Української Галицької Партії, передає Корупція.Інфо

 – Журналіст DW, можливо, начитавшись прокремлівські медіа-ресурси на кшталт газети «Вєсті» та проекту Дмітрія Кісєльова Ukraina.ru, які будь-що намагаються навішати на Українську Галицьку Партію ярлик сепаратистської, запитав в Андрія Івановича, наскільки великою є загроза сепаратизму на заході країни, з огляду на активну діяльність УГП у Львові, — відзначили у прес-службі.

Міський голова Львова відповів:

«Вона дорівнює нулю. Це скоріше культурно-політичні процеси. Ті декілька молодих людей, що створили цю партію, достатньо розумні, вони не дадуть ворогам України себе використати».

 — Львівська міська організація Української Галицької Партії вдячна Андрію Івановичу за ці виважені слова. Сподіваємось, може, хоча б після цього нарешті припиняться розмови, зокрема й на Facebook, що дискредитують УГП, — підкреслили у партії.

Активісти додали, що «міський голова Львова жодним чином не причетний до Української Галицької Партії».