“Ми хочемо бачити нашу крихітку живою”: Маленька Саша потребує вашої допомоги

Дитину чекає операція в Італії.

Олександрі Волковій на перших тижнях життя був поставлений діагноз – біліарна атрезія, некоррегіруемий тип (рідкісна вроджена патологія, при якій жовчовивідні шляхи непрохідні або відсутні), передає Корупція.Інфо.

«Будь-які медикаментозні спроби лікування і проведена операція Касаї, не дали того результату, на який було покладено надії. Невиведення жовчі кожен день приносить свої плоди негативного впливу на весь організм. Зараз дитині потрібна термінова трансплантація печінки, так як рідний орган вже не справляється зі своїми функціями», – кажуть рідні дівчинки.

Малятко з мамою перебувають під наглядом лікаря, який має досвід саме з такими дитячими патологіями в Комунальної міської дитячої клінічної лікарні м Львів. І вже отримали рахунок на трансплантацію в клініці Італії – 134 900 євро.

Популярне: "На риболовних сітях на оптовому ринку": Пристрасна парочка не стримала свій порив на очах у сотні роззяв

«Ми не сидимо і не чекаємо, що гроші нам принесуть на блюді і самі втілюємо в життя будь-які способи достукатися до кожного (соціальні мережі, флемоби, аукціони, ярмарки тощо). На даний момент за допомогою небайдужих людей зібрано ~ 42,7 тис. євро. Діти з потребою в трансплантації печінки медикаментозно довго не живуть», – розповідають рідні дівчинки і закликають долучитися до збору.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 2404 9206

Волкова Юлія

https://www.facebook.com/groups/1586701278032466/