Моторошне вбивство сколихнуло Одесу – чоловік жорстоко розправився з жертвами. Поліція такого ще не бачила!

Поліція встановлює обставини подвійного вбивства

В Одесі сталося жахливе вбивство. Чоловік убив двох людей, він відрізав їм голови, одному розпоров живіт і витягнув звідти внутрішні органи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

«По спецлінії 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить по вулиці з людською головою в руках. Оперативно прибувши за викликом, патрульні поліцейські побачили правопорушника, який заходив у під’їзд будинку. Слідом за молодою людиною вони зайшли в його квартиру, де виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті », – йдеться в повідомленні.

Очевидці розповідають, що голий і закривавлений чоловік вийшов з дому з людською головою, сів на лавку і закурив.

Відомості за фактом умисного вбивства внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань по п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. З підозрюваним проводяться першочергові слідчі дії. Обставини вбивства встановлюються.

Наразі на місці події працює багато поліції. Натомість джерела видання у правоохоронних органах розповіли, що у будинку знайшли три трупи. У двох чоловіків були відрізані голови, третій труп – розчленований, із нього витягнули усі внутрішні органи.

Офіційно у поліції підтверджують лише вбивство двох чоловіків. Попередньо – це батько вбивці та невідомий, його особу встановлюють.