На Львівщині знайшли 25-річного чоловіка, який розбещував дітей


У підвальному приміщенні чоловік обладнав спортивний зал з окремою кімнатою для відпочинку, де і розбещував хлопців 10-14 років

Про це Depo.Львів інформує прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

У листопаді співробітники сектора ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції бесідували з 12-річним школярем, намагаючись з’ясувати причини, з яких учень періодично пропускав шкільні заняття.

Хлопець розповів правоохоронцям, що декілька разів замість школи він бував у спортивному залі, облаштованому в одному з підвалів Червонограда. За словами хлопця, там він спілкувався з чоловіком, який облаштував спортзал, зокрема відпочинкову кімнату, де пропонувалися до перегляду порнографічні фільми.

Правоохоронці влаштували перевірку зазначеного приміщення. "Господарем" спортзалу виявився 25-річний місцевий житель, якого раніше судили за вчинення крадіжок та викрадення транспортного засобу.

У підвальному приміщенні, до якого чоловік мав вільний доступ, він обладнав спортивний зал з окремою кімнатою для відпочинку.

Пропонуючи хлопцям віком від 10 до 14 років безкоштовні заняття в залі, чоловік запрошував їх у відпочинкову кімнату, де показував їм порнографічні відеоролики, супроводжуючи це розпусними діями.

В результаті обшуку у приміщенні співробітники поліції вилучили носії з порнографічними відеозаписами, DVD-програвач і телевізор.

Зараз триває розслідування. Суд має обрати для затриманого міру запобіжних заходів. Педофілові загрожує позбавлення волі на строк 5-8 років.