На вечір! Аваков в прольоті: не запросили на День Незалежності! Зеленський “влупив”: очищення триває

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 25 серпня привітав українців із минулим Днем Незалежності та розповів про те, чому його не було на урочистостях. 

Повідомлення він опублікував у своєму Facebook.

“Зі святом незалежності, що відгриміло! Для мене, як і для багатьох із вас, це не порожні слова і не прості роки!” – написав Аваков.

Він подякував українцям, без зусиль кожного з яких Україну неможливо уявити, і розповів, що День Незалежності відсвяткував удома, в урочистій обстановці.

“Прокинувся в чудовому радісному настрої, надів святковий костюм, хоч і знав, що нікуди на урочистості не запросили”, – написав він.

 

“Але свято ж! Ми працювали і боролися за це свято! Дивився парад, телефонував і відповідав на дзвінки та смски, згадував, сумував, радів! А як же душевно посиділи ввечері з друзями”, – написав він.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський в «Право на владу» заявив, що наразі правоохоронна система України очищується, наближаючись «до класного результату».

«Я вважаю і бачу, що зараз у правоохоронній системі іде такий реальний момент очищення. Упевнений, що ми дуже близькі до класного результату», ㅡ заявив Зеленський.

Нагадаємо, 13 липня, не вказавши причину свого рішення, у відставку подав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. На сайті МВС оприлюднили його заяву, де Аваков подякував команді МВС «за роки спільної праці». На посаду глави МВС призначили Дениса Монастирського.