НАТО, викуси! ТИСЯЧУ ТРУПІВ В СЕКУНДУ – ЗСУ побили рекорд, оце вжарили – окупантам просто ср*ка!

Окупанти несуть просто космічні втрати. Так за минулу добу українські захисники знищили ще 750 загарбників, 4 танки і 14 артсистем ворога. До того ж ЗСУ так активно і успішно застосовують ударні дрони в районі Кринок, що в російських каналах почалася повноцінна «зрада». Вони пишуть про втрату контролю над небом і величезні втрати в лавах ЗС РФ.

Російський воєнкор Олексій Живов на своєму каналі днями поскаржився, написавши: «Противник на жаль дещо випередив нас у плані насичення фронту середовищами малого повітря».

Інформацію про це підтвердив і пов’язаний із військовими РФ канал «ВДВ за Чесність та Справедливість». Він зазначив, що, поки українська армія швидкими темпами впроваджує найсучасніші технології, ЗС РФ по-старому воюють «м’ясом».

«Олексій має рацію, противник нас випередив. Тому що керівництво противника гнучко в мисленні, приймає нові технології і дуже швидко змінює свою ЗШС (оперативно-штабну структуру — ред.) відповідно до нових технологій… У них уже створено батальйон ударних дронів у корпусі морської піхоти ВСУ, який своїми дронами і РЕБ може закрити до 100 км фронту, і такі батальйони продовжують створюватися у ВСУ, а що у нас у ВДВ, у найкрутішому роді військ? , усі створюємо роти для м’ясних героїчних штурмів», — пише російський канал.

Загалом, за його даними, в районі Кринок ЗСУ наразі повністю контролюють небо за допомогою БПЛА й завдяки дронам, українські бійці стримують атаки на Херсонщині та не дають ворогові просуватись на даному напрямку.

«FPV-дрони не дають можливості нашим штурмовим групам просуватися вперед на Кринки. Ситуація патова і важка. Не дарма про Кринки вже перестали згадувати у загальних зведеннях з фронтів усі наші топові та авторитетні воєнкори», — пише російський канал.

Заступник глави Міноборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк раніше розповідав, що українські військові на сьогодні застосовують близько 70 моделей безпілотників різного призначення. Також ЗСУ використовують більше 20 різних типів боєприпасів для дронів.

“На сьогодні у Збройних Силах України експлуатується близько 70 модифікацій безпілотних літальних апаратів і більш ніж 20 різних типів боєприпасів для БПЛА”, – повідомив заступник міністра оборони України.

Сили оборони застосовують нові дрони вітчизняного виробництва різного типу для боротьби з російськими окупантами.

ЗСУ не лише активно використовують дрони на Херсонському напрямку, нещодавно, військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв розповів, що Сили оборони значно переважають окупантів у кількості та ефективності застосування FPV-дронів на Горлівському напрямку.

«Я завжди говорив, що ми маємо серйозну перевагу з противником у кількості FPV-дронів. Також варто наголосити на професійності наших пілотів, де ми також переважаємо нашого ворога. Зокрема, на Горлівському напрямку ця перевага зберігається», — повідомив Ієвлєв.

Військовослужбовець також розповів про ситуацію з застосуванням FPV-дронів на Авдіївському напрямку.

«Що стосується Авдіївського напрямку, то тут ворог, на жаль, не поступається нам у застосуванні FPV-дронів. Зокрема, можу точно сказати про Степове. Втім, щодо професійності застосування FPV дронів не можу нічого повідомити. Наші хлопці дуже ефективно застосовують дрони. Працюють на відстанях від 2 до 10 км. Головною невдачею може бути те, що дрон може впасти десь в полі й зірватись. Тому біля Авдіївки ворог теж дуже активно намагається застосовувати FPV-дрони», — додав він.