Не сподобався: на Львівщині на Великдень чоловік розстріляв хлопця своєї дочки

На Львівщині сталася страшна НП, батько застрелив хлопця своєї дочки.

Про це повідомив голова ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 квітня о 19:00 в селищі Східниця, недалеко від Бювету, сталося вбивство. За попередньою інформацією відомо, що чоловік застрелив з рушниці хлопця своєї дочки.

На місце події викликали наряд поліції. Вони ретельно оглянули місцевість для встановлення всіх обставин та подій події. Правоохоронці виявили тіло 33-річного місцевого жителя з вогнепальними пораненнями голови.

“Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 51-річний житель Східниці. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого старший вистрілив в молодшого з мисливської рушниці, влучивши йому в голову. В результаті отриманих поранень чоловік помер на місці події. ” – розповіли в поліції.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, незабаром суд обере йому запобіжний захід.