Неможливо повірити! Не стало відомої актриси-красуні – було всього 26. Причину смерті приховують!

Вчора корейське агентство Sublime Artist Agency повідомило про смерть 26-річної актриси і моделі Сон Ю-Джон. У повідомленні було сказано, що Сон покинула цей світ 23 січня, а її похорони відбулися вчора.

Причина її смерті при цьому не була вказана.

Сон Ю-джон була відома глядачам за багатьма серіалами, включаючи такі шоу, як “Школа”, “Загадай бажання”, “Золота веселка” і “На моє ім’я”. Крім зйомок у серіалах, Сон також працювала і в фешн-індустрії: на її рахунку рекламні кампанії для Estée Lauder, The Body Shop, Baskin Robbins і декількох інших відомих брендів. Крім того, вона знімалася і в музичних кліпах.

Актриса також була захисницею прав людей з обмеженими можливостями.

Останнім своїм знімком в соцмережах зірка поділилася напередодні Нового року. Зараз під постом Сон Ю-Джон її численні шанувальники залишають коментарі зі словами підтримки рідним і близьким.

Незважаючи на те що причина смерті актриси поки не названа, відомо, що в Південній Кореї в останні роки почастішали випадки суїцидів серед молодих зірок кіно і шоу-бізнесу. Не секрет, що південнокорейських зірок строго контролюють продюсери, які зобов’язують їх жити за певними правилами (наприклад, не користуватися мобільними телефонами і сидіти на строгих дієтах). Все це, а також публічний тиск через славу позначається на їх психоемоційному стані, в результаті чого вони впадають в депресію і йдуть на відчайдушний крок.