“Новий Шевченко” в чемпіонаті України. Клуби Серії А цікавляться молодим українцем. Назріває великий трансфер

Стало відомо про серйозний інтерес до молодого гравця “Динамо” від команди з італійської Серії А. Ще в кінці липня говорили про інтерес до Супряги двох італійських клубів. Зараз же з’явилася більш конкретна інформація.

20-річного форварда Владислава Супрягу хоче бачити в своїх рядах “Болонья”, яка в минулому чемпіонаті Італії зайняла дванадцяте місце.

“Причому клуб зробив “Динамо” пропозицію взяти уродженця Одеси в оренду із зобов’язанням викупу через рік”, – пише сайт TuttoBolognaWeb.

Однак перешкодою здається те, що кияни не поспішають розлучатися з чемпіоном світу серед молоді і повісили на нього цінник в 8-10 мільйонів євро.

Італійські журналісти називають президента “Динамо” Ігоря Суркіса міцним горішком, але при цьому “Болонья” не втрачає оптимізму в переговорах з українським клубом. Багато що в цьому питанні буде залежати від нового тренера “біло-блакитних” Мірчі Луческу, який для початку вирішив зібрати в Києві всіх футболістів, які знаходяться в клубі на контракті.

Минулий сезон Супряга провів в оренді в команді “Дніпро-1”. На його рахунку 15 голів і 1 ассист в 26 матчах за клуб. Тепер же нападник повернувся в Динамо, з яким у нього контракт до 2023 року.

Раніше “Футбол 24” вже повідомляв про інтерес до упряжі з боку римського Лаціо. За інформацією Bologna Sport News, 7-разові чемпіони Італії планують зосередитися на запрошенні молодих перспективних гравців, а Супряга на 100% відповідає цій стратегії.