Обіцянка цяцанка, а дурневі – радість: Порошенка висміяли за візи

У соціальних мережах висміяли звістку про те, що, всупереч обіцянкам президента України Петра Порошенка про те, що безвізовий режим з ЄС буде введено в листопаді.

Європейський парламент не вніс до порядку денного на листопадову пленарну сесію голосування з приводу скасування візових вимог для українців, повідомляє Корупція. Інфо 

Над обіцянками Порошенко про "безвіз" посміялися в Twitter Новини Донбасу.

Там опублікували фотоколаж із зображенням українського президента. "Я календар переверну, і знову немає в порядку денному", – свідчить напис на фотографії.

Пост з цим фотоколажем зібрав понад 40 ретвітів. "Головне брехати красивіше. А в цей час красти та вивозити", "Порох кльовий президент, він підніме Україну з колін", – коментують інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, Європарламент не планує голосувати в листопаді і за механізмом призупинення безвізового режиму, відсутність якого є головною перешкодою для отримання Україною "безвіза".

Як повідомляв "Апостроф", словами Порошенка про те, що Україна отримає безвізовий режим з ЄС до 24 листопада, в соціальних мережах не повірили.