Осміловський Денис Васильович

Ще один кандидат в народні депутати України  Осміловський Денис Васильович.

Якщо брати його біографію, то народився пан Денис 22 серпня 1982 року в селі Покрiвка Октябрського району Приморського краю. З жовтня 1987 року постійно проживає на території України. Отримав вищу освіту у Дніпропетровському національному  університеті, який завершив за спеціальністю «Правознавство» у 2003 р. А в 2010 році вступив на навчання у Дніпропетровський університет  імені Альфреда Нобеля за спеціальністю «Економіка підприємства». Юрист за фахом. Працює відповідно до спеціальності – адвокатом.

Д. Осміловський проживає в місті Угнів Львівської області. Судимостей не має.

Розглянемо детальніше трудову діяльність, її перебіг. З 2006 року кандидат є зареєстрованим приватним підприємцем. Таким чином, з 2006-2007 рік є директором ТОВ «Інтеко-інвест-груп». А вже з 2008 по 2010 рік виконує обов’язки генерального директора ТОВ «Аудіт-тотал-баланс».

А свою адвокатську діяльність розпочав з 2010 року, коли отримав адвокатське посвідчення.

Майже все життя пан Денис прожив на сході України, займав високі посади у Дніпропетровську, а тепер працює та живе у місті Угнів, Сокальського району. Від чого такі зміни? На це запитання ми ще не маємо відповіді.

Не можемо випустити з поля зору його громадську діяльність. Отже, досвіт «виборчої рулетки» пан Денис мав у 2012 році, брав участь у виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі №124. І з 2012-2013 роки є лідером  громадського руху "Наш Дім Сокальщина". Цей проект має власний сайт, проте відвідуваність не надто велика.

Щодо сімейного стану, Осміловський Денис має дружину та сина.

Висновки залишаємо за Вами.

 

Команда «Поборемо корупцію разом»