Переполох у РФ! У Бєлгородській області катастрофа: аварія літака! Почалося!

У Корочанському районі Білгородської області Росії впав літак окупантів Су-25. Пілот встиг катапультуватись. Про це повідомили місцеві Telegram-канали, вони зазначають, що за попередньою інформацією, літак упав близько восьмої ранку в районі села Нова Слобідка.

Пізніше з’явилась офіційна інформація від російських військових, але варто зазначити, що вона майже ніколи не відповідає дійсності. В брехні вони часто перевершують своїх земляків-пропагандистів.

У Білгородській області сьогодні під час планового навчально-тренувального польоту зазнав аварії літак Су-25, – повідомили в пресслужба Західного військового округу.

Там також зазначили, що льотчик катапультувався, його евакуювали на аеродром базування, життю пілота нічого не загрожує. Літак упав у безлюдному місці, руйнувань на землі немає.

Російські військові додали, що за попередньою інформацією причиною падіння літака могла стати технічна несправність. На місці працюють експерти.

Російські військові за останню добу втратили близько 200 своїх військових у війні проти України, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Загальні втрати військ РФ від 24 лютого в Генштабі оцінили в близько 33 150 осіб.

Найбільших втрат (за добу ) противник зазнав на Бахмутському напрямку, – заявили в Генштабі.

Крім того, за повідомленням, Росія від початку повномасштабного вторгнення в Україну втратила:

1456 танків
3563 бойові броньовані машини
734 артилерійських системи
233 РСЗВ
97 засобів ППО
215 літаків
180 гелікоптерів
593 БПЛА оперативно-тактичного рівня
129 крилатих ракет
13 кораблів /катерів
2496 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн
55 одиниць спеціальної техніки.