“Після розлучення з чоловіком?”: Віра Брежнєва несподівано повернулася в Україну

Віра Брежнєва несподівано вирішила повернутися в Україну.

Так, стало відомо, що колишня учасниця групи “ВІА Гра” прибула до Києва.

Фото, які підтверджують даний факт, з’явилися на сторінці Брежнєвої в Instagram. У соцмережі дівчина опублікувала кадри з літака.

Всього-лише через пару годин після прибуття, в профілі дівчини з’явилися фото з зазначеною на них геолокацією біля пам’ятного місця в Києві -монумента “Батьківщина-мати”.

Якщо зіставити все те, що зараз говорять про співачку в інтернеті, то можна прийти до висновку, що Брежнєва вирішила повернутися в Україну із-за можливого розлучення зі своїм чоловіком, який одночасно є для неї і продюсером Константином Меладзе.

Приводом для таких пліток на просторах інтернету послужив той факт, що Брежнєва постійно з’являється одна під час виходів у світ. Серед інших знаків, які вказують на розрив у зірковій парі варто відзначити, що Віра більше не викладає спільних фото з чоловіком, а недавно вона і зовсім зняла обручку.

Як відомо шлюб Брежнєвої і Меладзе відносно молодий. Співачка і продюсер разом всього три роки, в офіційному шлюбі. Скільки ж часу їх роману достеменно невідомо, адже вони не афішували свої стосунки дуже довгий період часу.

На даний момент у пари немає спільних дітей. При цьому, у Віри Брежнєвої від попередніх шлюбів є дві дочки. Соні Кіперман зараз 18, а молодшій доньці Сарі Кіперман – 9. Старша дочка Брежнєвої зараз знаходитися на навчанні в США