Пізно вночі! Мосейчук розбила – у прямому ефірі: поставила на місце. Геращенко в істериці. Браво!

Мосейчук запевнила, що критика від “Євросолідарності”, яку почула за останні дні на свою адресу, її не ображає.

У прямому ефірі програми “Право на владу” телеведуча Наталія Мосейчук прокоментувала бойкот, який оголосила фракція “Європейська солідарність” каналу “1+1”.

Про це повідомляє ТСН.ua.

“Коли члени партії “Європейська солідарність” оголосили бойкот, я подумала, що ніколи в Україні за такої партії не може бути ні українського Ларрі Кінга, ні української Опри Вінфрі (відомі американські телеведучі — Ред.). Тому що свобода слова для цих людей — “пшик” і рядок у виборчій програмі”, — зазначила ведуча.

Мосейчук запевнила, що критика від “Євросолідарності”, яку почула за останні дні на свою адресу, її не ображає.

“Просто партія “Європейська солідарність” — фракція “пес”, як їх треба називати правильно, заточила себе в лепрозорій. І, очевидно, в лепрозорії ви будете збирати свій електорат, панове. Я навіть можу додати, що там вам і місце”, — підсумувала вона.

Відзначимо, що телеканал “1+1” заявив, що не планує просити вибачення у парламентської фракції “Європейської солідарності” та її депутатки Ірини Геращенко через конфлікт під час передачі “Право на владу” 10 червня. Відповідну заяву опубліковано 15 червня на сайті ТСН.

Канал вважає, що не має просити вибачення за “чесне та об’єктивне викладення подій і неупереджену позицію”. Замість цього “1+1” висунув вимогу, щоб попросили вибачення члени “Європейської солідарності”, які “образили присутніх на ефірі гостей – воїнів АТО та волонтерів – назвавши їх “чорними політтехнологами”.

Бойкот фракцією телеканала на “1+1” назвали популізмом, підміною понять і маніпуляцією. Окрім того, журналісти порівняли “Європейську солідарність” з “Опозиційною платформою – За життя”.

“Примітно, що саме “Європейська солідарність” знайшла привід гучно оголосити бойкот телеканалу “1+1”. Це відбулося після аналогічного рішення партії ОПЗЖ, яка наразі ігнорує всі ефіри, де йдеться про “плівки Медведчука”, – зазначає телеканал.

“1+1” також заявив, що “риторика та дії ЄС й ОПЗЖ чим далі стають схожими”.

“Щодо гучних висловлювань про “медіакілерство” телеканал “1+1” хотів би нагадати ЄС про спроби влади у 2016 році безпідставно позбавити телеканал ліцензії на мовлення. Після провалу цих спроб та виходячи з “плівок Медведчука”, ми не виключаємо, що частка акцій у структурі “1+1″ могла опинитися в Оксани Марченко – дружини Віктора Медведчука – в інтересах саме [лідера ЄС] Петра Порошенка”, – ідеться в заяві.

Нагадаємо, що Геращенко заявила, що на телеканалі за два роки не вийшло жодного сюжету про людей, яких утримує Путін. А Мосейчук звинуватила її у брехні.

“Ірина, мені завжди роблять зауваження, коли я говорю гострі речі. І коли я кажу слово “брешете”… Мені дуже часто роблять зауваження за слово “брешете”. Але в даному випадку ви навіть не обманюєте, Ірина, ви брешете. Бо кожен 19:30 Випуск “ТСН” у нас про фронт. Жоден інший канал не займається так фронтовими справами, як займається канал “1+1”, – відповіла вона.