Погрожують! Лукашенко трясе – диктатор в паніці: злякався Зеленського. Заборонить все

Голова Мінського міськвиконкому Володимир Кухарьов повідомив, що від білоруських мережевих магазинів зажадали прибрати з “кращих полиць” товари з України, Литви та Польщі, пише УНН з посиланням на місцеве державне видання “Білорусь сьогодні”.

Керівник столичного міськвиконкому повідомив, що 27 липня було проведено “серйозну і жорстку нараду з представниками торговельних мереж, що працюють в Мінську”.

“І ми відкрито їм поставили питання: що відбувається? Сьогодні ряд країн ввели проти нас санкції — Україна, Литва, Польща, — а їхні товари (цукерки, здоба, чаї, печінку) стоять в магазинах на кращих полицях! При цьому вітчизняні треба ще й пошукати. Тому ми жорстко поставили перед мережами питання: чи ситуація змінюється, або ми будемо зі свого боку вживати заходів. Причому, вважаю, таке рішення варто приймати на рівні всієї країни”, — сказав Кахурі.

Нагдаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Україна поки взяла орієнтацію на конфронтацію і стала додатковою загрозою для білоруської держави.

2 липня, стало відомо, що Лукашенко наказав повністю закрити кордон Білорусі з Україною, намагаючись перекрити, як він називає, “приплив зброї”.