“Покинула посаду заступника мера через…”: Які таємниці приховує Анна Романова, депутат від “Самопомочі”

У Парламенті VIII скликання з’явилось досить багато жінок, переважно, – красивих. Анна Анатоліївна Романова – одна з них. Нардеп є членом фракції Садового – «Об'єднання «Самопоміч».

Анна – перша чернігівка, яка стала народним депутатом України. До того ж, вона досить молода – сьогодні жінці всього 33 роки, повідомляє редакція Корупція.Інфо.

У свої юнацькі роки Романова активно займалась громадською діяльністю та саморозвитком.

Перед тим, як потрапити у парламентські стіни, Анна обіймала посаду заступника мера міста Чернігова. Однак змушена була покинути це місце роботи, через різницю у поглядах зі своїм керівником: очільник міста не виявляв бажання допомагати бійцям АТО.

Нещодавно, у своєму коментарі для порталу Знай.юа, Романова розповіла, що у парламентських кулуарах зараз активно йдуть «торги». Зі слів нардепки чудово зрозуміло, що така ситуація її жахливо обурює і дратує, вона не розуміє, як так безсоромно можуть поводитись люди, яким українці дозволили керувати країною. Окрім цього, Анна заявила, що її однопартійці участі в таких «торгах» не приймають.

Ситуацію в країні вона описує так: «Замість того, щоб жити «по-новому» народ України, ціною крові, продовжує існувати «по-старому».

До речі, у 2015 році, за результатами моніторингу агентства VOX Ukraine, Анну Анатоліївну визнано найдисциплінованішою депутаткою Верховної Ради, адже вона не пропустила жодного засідання. Результати цього дослідження підтвердила і сама нардеп. Також Романова заявила, що не вважає це подвигом, а навпаки, каже, що це обов’язок кожного народного обранця.

Триматися у відмінній фізичній формі Романовій допомагають її улюблені заняття – піші прогулянки та велоспорт. Окрім того, депутатка захоплюється такою модною сьогодні йогою.

Популярне: "Подайте документи до 30 травня": Одноразова грошова допомога від держави. Усе що потрібно знати, щоб отримати її

Подробиці свого особистого життя Анна Романова зберігає у таємниці.