Попереду було все життя: смертельна ДТП забрала життя 17-річного юнака

Сьогодні, 16 жовтня, близько 00.55, 17-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Від отриманих травм юнак загинув на місці події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліці Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Вайпер», 17-річний житель одного з сіл Жовківського району, не впорався з керуванням, в’їхав у бордюр та зіткнувся з електроопорою. Тілесні ушкодження, отримані хлопцем, виявилися несумісні з життям.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Проводиться досудове розслідування.

Нагадуємо, на Львівщині автобус з білоруськими туристами потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

Інцидент стався 13 жовтня на автодорозі Львів – Луцьк біля села Вузлове Радехівського району.

Як повідомили в прес-службі Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, водій ВАЗ-2109, чоловік 1989 року народження, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху і зіткнувся з туристичним автобусом Iveko.

У салоні автобуса перебевало 38 пасажирів, громадян Республіки Білорусь.

Водій легковика загинув на місці. Туристи не постраждали, їх доставили до місця призначення іншими машинами. Ведеться розслідування.