Посеред дня! Стрілянина у житловому кварталі – підняли всіх, українці шоковані. Несподівані подробиці

Вдень у четвер, 28 січня, в Чернівцях, посеред житлового кварталу, сталася стрілянина. Поліція розшукує учасників інциденту.

Про це свідчить інформація в сюжеті ТСН, відео оприлюднено в YouTube.

Конфлікт, який переріс у стрілянину, зав’язалася між водіями і пасажирами двох автомобілів. В результаті двох осіб побили і підстрелили.

Очевидці зняли на відео момент втечі ймовірних нападників. На кадрах з відеореєстратора видно, як чоловіки в балаклавах біжать з місця події, сідають в мікроавтобус і їдуть. Крики і постріли чули й жителі довколишніх будинків.

“Було два постріли. Я почув крики. Виглянув у вікно і побачив, як хлопці в масках добивали чоловіка. Потім вони швидко побігли кудись”, – розповів очевидець Андрій Мельничук.

При цьому чоловіки використовували не тільки зброю, з якої стріляли, але і палиці. Наразі всі обставини з’ясовує поліція.

“Під час конфлікту були застосовані палиці і зброю невстановленого зразка. Зараз введена спеціальна поліцейська операція з метою встановлення учасників конфлікту і їх затримання”, – повідомив начальник слідчого відділу ГУ НП в Чернівецькій області Віктор Семенюк.

В ГУ Національної поліції в Чернівецькій області повідомили, що на території області введено спеціальну поліцейську операцію. На місці події працює слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП і наряд патрульної поліції.

28 січня, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях на проспекті Незалежності виник конфлікт між водіями двох транспортних засобів.

Зі слів заявника, під час інциденту кермувальник мікроавтобуса «Opel Vivaro» та двоє його пасажирів завдали тілесні ушкодження водію і пасажиру автомобіля «Ford Focus» та втекли в невідомому напрямку.

За вказаною адресою виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, Чернівецького районного управління поліції, оперативники Управління карного розшуку ГУНП, слідчо-оперативні групи ГУНП і територіального підрозділу поліції та експерти-криміналісти. Наразі поліцейські здійснюють огляд місця події, опитують учасників і очевидців конфлікту й встановлюють всі обставини.

Попередньо, правоохоронці з’ясували, що під час інциденту зловмисники застосували дерев’яні палиці та зброю невстановленого зразка. Внаслідок нападу постраждали двоє чернівчан, віком 25 і 38 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до лікарні й діагностували в них травми ніг і голови.

Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.