Постраждала ціла сім’я: Біля Львова легковик на шаленій швидкості врізався в фуру

Біля Львова сьогодні, 31 липня, близько 09:00 на автодорозі "Київ – Чоп" сталася дорожньо-транспортна подія. В аварії загинула жінка, ще три особи отримали травми.

"Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, попередньо встановила, що біля села Пасіки Зубрицькі Пустомитівського району автомобіль Toyota, виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з вантажівкою МАN", – повідомляють в поліції.

Популярне: Скандальний ролик Порошенка: Приходько затримали по дорозі на суд

В результаті ДТП загинула пасажирка легковика. Водій і двоє дітей доправлені до лікарні для обстеження та надання медичної допомоги.

Встановлюються обставини ДТП і особи всіх учасників ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, нещодавно в селі Чишки Пустомитівського району, на кільцевій дорозі біля Львова, зіткнулися легковик Ford C-Max і вантажівка Mersedes Benz. В результаті ДТП загинув водій автомобіля Ford C-Max. Травми отримали три особи, в тому числі одна дитина.

Раніше на міжнародній трасі Львів – Краковець сталася ДТП, в якій зіткнулися вантажівка Mercedes і легковик Hyundai. 29-річний водій легковика – житель Київщини, вилетів на зустрічну смугу і допустив зіткнення з вантажною машиною.