Потрібна негайна допомога! Майже більшу частину свого життя Софійка бореться із важким діагнозом

Софійці зараз три роки, і її життя вже вкотре опинилось під загрозою, її чекає новий етап виснажливого лікування, але ця мужня дівчинка просто не знає, як це жити інакше. Та зараз турецькі лікарі дають шанс на те, що все ж у крихітки з’явиться шанс отримати повноцінне дитинство і кожен в цьому може допомогти.

«В 1 рік за кілька днів дитина перестала ходити, так виявили, що у нас пухлина – нейробластома заднього середостіння, 3 ст. Тоді зробили і біопсію та призначили хімію, після однієї хімії дитина опинилась в реанімації. Ми там 10 днів пролежали під апаратом ШВЛ. За ці 10 днів, був критичний випадок, коли дитину просто витягли з того світу. А після КТ показало, що пухлина пішла і нас виписали додому», – пригадує мама Софійки.

Та радість тривала недовго, за кілька місяців пухлина знову з’явилась і лікування почалося спочатку.  

«Нам призначили 11 хімій і променеву терапію. Рік лікування в онкоцентрі в Києві, і ми одужали. Дитина вдома ожила, поправилася, і ми почали займатися реабілітацією, щоб наша Софійка змогла ходити, бігати, кататися на самокаті, як всі дітки. Та через 6 місяців КТ і Пет КТ показало метастази в легенях», – з жахом каже мама.

Цього разу родина вирішила спробувати лікування за кордоном, погодились прийняти турецькі лікарі. «Клініка виставила рахунок на 165 тис. $. (Це 12 хімій і пересадка кісткового мозку) .В нашій родині працює лише чоловік, і для нас це непідйомна сума» – каже мама Софійки.

Лікарі наполягали на негайному початку лікування, тож родині волонтери і благодійники допомогли зібрати початкову суму коштів і мама з Софійкою вилетіли до Туреччини. Та щоб весь пройдений шлях не був змарнованим, потрібно пройти все призначене лікування, а на це потрібна решта суми.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7520 0086 1875 

5168 7573 3274 6363

Коломицева Світлана Григорівна