Просто на Кіпрі! ЗМІ дізналися правду – Порошенка викрили. Віп-вечірка – у компанії відомих політиків

Низка представників політичного бомонду України 4 травня побували на Кіпрі, аби відвідати вечірку з нагоди дня народження бізнесмена Артура Гранца.

Як повідомляє сайт Страна, Гранц у минулому був відомий як партнер Арсенія Яценюка та Андрія Іванчука, а нині як співвласник журналу Forbes Україна.

Вечірка Гранца пройшла в одному з найкращих готелів Кіпру Anassa Hotel, де найдешевший номер на ці дні коштує від 500 євро за ніч. Територія готелю закрита навіть з боку пляжу. Під’їхати на автомобілі можна тільки за попереднім бронюванням готельного номера.

Готель розташований в мальовничій бухті біля півострова Акамас і збудований в стилі традиційної кіпрського селища. Святкування проходило в концерт-холі готелю під відкритим небом, спокій гостей оберігали десяток охоронців, які приїхали разом з ними.

За інформацією Страни, серед гостей були помічені Петро Порошенко, Яценюк, Іванчук, Хомутиннік та інші відомі політичні діячі. На вечірці була і українська поп-співачка Світлана Лобода. Як стверджують журналісти, посилаючись на оточення Гранца, вона є його цивільною дружиною.

За даними журналістів, в ці дні на Кіпрі був і давній соратник Петра Порошенка Ігор Кононенко. Він зустрічався з екс-президентом в одному з готелів Кіпру.

Зазначається, що чимало ВІП-гостей покинуть Кіпр вже сьогодні – вони поспішають до Києва на зустріч з держсекретарем США Блінкеном і його заступником Вікторією Нуланд.

У той же час в своєму пості в соціальній мережі Facebook прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо заявила, що дана інформація не відповідає дійсності.

“Відбірний фейк у стилі «Страни». Ні слова правди. Брехня про поїздку Арсенія Яценюка на Кіпр, брехня про участь у святкуванні дня народження, брехня про якесь партнерство. Якщо “Страна” не опублікує спростування, звернемось до суду. І виграємо. Так само як виграли позови проти тих, хто розповсюджував фейки про 24 вілли, міфічні мільярди, закордонні паспорти Яценюка й іншу бездарну брехню”, – написала прес-секретар.

І дійсно інформації про те, що Арсеній Яценюк покинув країну і полетів на Кіпр  немає, а ось про те що Порошенко полетів на відпочинок повідомлялося ще 3 травня.

Про це з посиланням на джерела в спецслужбах повідомляв Telegram-канал “Вертикаль”.

Петро Порошенко і його дружина Марина вирушили на Кіпр у понеділок, 3 травня. Рейс №341 “Київ – Ларнака” вилетів з “Борисполя” о 10:25. Повідомляється, що відеозвернення з нагоди 8 травня Порошенко вже записав заздалегідь.

“Не виключено, що на Кіпрі Порошенко буде вирішувати фінансові справи. В Україні він бачить загрозу у справі Чауса і в розслідуванні після одкровень Гладковського-молодшого по оборонці”, – пише Telegram-канал.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.