Просто зараз! Порошенка знову викрили – партнери з ОПЗЖ. Чергове дно пробито – Сивочолому непереливки

Канал Порошенка продовжує піарити своїх партнерів з ОПЗЖ. Прямо зараз транслюють в повному об’ємі брифінг Бойка.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці блогер Ігор Мегера.

“Хочу сказати Сюмар і Цеголку, які читають всі мої пости, щоб передали гетьману – нехай закінчує просувати 5-ту колонну і кремлівські наративи. Все дуже старанно нотується. Медведчук теж думав шо йому все можна”, – йдеться в повідомленні.

Також напередодні Мегера присвятив ще одну публікацію особистості експрезидента.

Порошенко останніми днями сидить максимально обісраний. Він знає, що Чаус готує бомбу і скоро все з’явиться в публічному полі. По всіх каналам Порошенко і Грановський намагались домовитись, пропонували і бабло і політичні поступки, але їх послали.

Мародер розуміє, що вся країна побачить як він через Грановського в ручному режимі керував судовою системою. Таке не снилось навіть Портнову.

Докази покажуть і послам, і міжнародним партнерам. Як це було з каналами Медведчука. Ніхто крім порохоботів за сивочубого не впишеться. Ніхто навіть писати на його підтримку не хоче. Тому він дав команду включитись своїм депутатом і своїй головній політтехнологіні Сюмар, які вже особисто строчать відмазки на підтримку Чауса. За чутками, їм самим не подобається так принижуватись, але вибору нема – на дно підуть всі разом.

Нагадаємо, що лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко задекларував 152,4 мільйона гривень дивідендів від діяльності своєї компанії Roshen, яку передав в управління трасту Sequent Schweiz AG (колишня назва — Rothschild Trust Schweiz AG).

Про це свідчать зміни в його декларації, яка оприлюднена на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відповідно до них, Порошенко отримав дивіденди від швейцарської компанії Sequent Schweiz AG 31 березня цього року.

Також лідер «ЄС» вказав у декларації понад 610 тисяч гривень доходу, які отримав як проценти за вкладами в Міжнародному інвестиційному банку.

Зазначимо, Порошенко у 2016 році призначив Rothschild Trust відповідальною особою у сліпому трасті з управління його часткою в кондитерській корпорації Roshen.