Просто зараз! Трамп зробив це – всупереч всім традиціям. Вперше за 152 роки – останні години президентства!

Дональд Трамп не відвідає інавгурацію Джо Байдена, він вже вилетів з Білого Дому до Флориди. Свої останні години президентства політик проведе у резиденції “Мар-а-Лаго”.

45 американський президент покинув Вашингтон з родиною на вертольоті 20 січня, про це повідомляє 11Alive.

Спочатку Трамп полетить на військову базу “Ендрюс” у штаті Меріленд, де відбудеться церемонія його прощання, потім – до резиденції “Мар-а-Лаго”.

Раніше CNN повідомляло, що Трамп не хоче залишати свою резиденцію у Вашингтоні у статусі колишнього президента. Саме тому він хотів покинути Білий Дім ще до інавгурації Байдена.

Трамп стане першим американським президентом за останні 152 роки, який не відвідає церемонію інавгурації свого наступника. Це суперечить традиціям.

“Мар-а-Лаго” – це приватний курортний клуб, який політик придбав ще у 1985 році. Його називають “зимовою резиденцією Трампа”.

Це – один з найбільших особняків у США, за величиною він посідає 21 місце. Водночас у штаті Флорида він є другим за розмірами.

Трамп часто навідувався до палацу після того, як став президентом США. Там він, зокрема, кілька разів зустрічався з міжнародними лідерами.