Путін в безвиході! Термінове попередження Байдена: на весь світ – це увійде в історію. Важливо знати кожному!

На тлі невдач РФ в Україні ядерні загрози Путіна виглядають цілком реальними.

Російський диктатор Володимир Путін продовжує стикатися з військовими невдачами в Україні. У зв’язку з цим його ядерні загрози здаються все більш реальними. У світі може початися Армагеддон. Про це заявив президент США Джо Байден, повідомляє CNN.

Він зазначив, що зараз світ знаходиться найближче до ядерної катастрофи за останні 60 років.

“Ми не стикалися з перспективою Армагеддону з часів Кеннеді і кубинської ракетної кризи … У нас є хлопець, якого я знаю досить добре. Він не жартує, коли говорить про потенційне використання тактичної ядерної зброї, біологічної або хімічної зброї, тому що його армія, можна сказати, значно неефективна”, — сказав Байден.

Однак він додав, що Путін не зможе легко використовувати тактичну ядерну зброю так, щоб це не закінчилося глобальним Армагеддоном.

“Ми намагаємося з’ясувати, як далеко Путін зайде? Де він зупиниться? Як поведе себе, коли втратить не тільки обличчя, а й значну владу?”- додав Байден.

Американські спецслужби переконані, що Путін сприймає невдачі в Україні, як пряму загрозу своєму політичному режиму, що він асоціює із загрозою існування РФ. На думку глави Кремля, це дозволяє йому використовувати ядерну зброю.

Вато зазначити, що черговий ядерний шантаж Путіна вказує на дуже складне становище Росії, сказав Олексій Данілов.

Якщо президент Росії Володимир Путін зробить хоча б крок до застосування ядерної зброї, на його державу вже в короткостроковій перспективі очікує крах. Відповідь цивілізованого світу буде моментальною. Країна-агресорка знаходиться в дуже складній ситуації, в яку сама себе загнала. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що спроба Путіна наблизитися хоча б на крок до можливості застосування зброї призведе до краху РФ. Світ відповість миттєво, і глава РФ вже попереджений.

“Є чітке розуміння, що якщо не дай Бог він (Путін, – ред.) наблизиться хоча б на крок до застосування ядерної зброї, то кінець Російської Федерації настане в дуже короткий проміжок часу. Якщо він тільки зважиться це зробити, відповідь цивілізованого світу буде миттєвою. Цивілізований світ його про це попередив”, – зазначив Данілов.

На думку чиновника, слова глави Кремля тільки підтверджують, що Росія вже знаходиться в дуже складній ситуації.

“Ще раз підкреслюю той блеф, який він намагається просувати, свідчить про те, що вони знаходяться у вкрай складному стані, в який самі себе загнали”, – підкреслив Олексій Данілов.

Також, НАТО має переглянути застосування свого тиску по відношенню до ядерного шантажу РФ, переконаний президент.

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що НАТО має унеможливити застосування РФ ядерної зброї.

На його думку, необхідно відповісти на ядерний шантаж РФ превентивним ударом. Про це він заявив в ході онлайн-конференції в австралійському Інституті Лоуї, трансляція якої проходила в Facebook Офісу президента.

Глава держави переконаний в тому, що НАТО має переглянути застосування свого тиску по відношенню до ядерного шантажу РФ.

“Превентивні удари, щоб вони (кремлівська верхівка, – ред.) знали, що їх очікує, якщо вони застосують ядерну зброю. Не навпаки – чекати ядерних ударів Росії, щоб потім сказати: “Ах, ти так, тоді отримай ось це”, – додав Зеленський.