Ревнує до Зеленського? Кохана Андрія Богдана відверто розповіла про їхні стосунки

Анастасія Слічна – дівчина глави Офісу Президента Андрія Богдана. Про їхню пару відомо не так багато. Вони знайомі досить давно, але от серйозні стосунки у них зав’язалися відносно недавно.

Дівчина стверджує, що відчуває на собі колосальну відповідальність через те, що є дівчиною Глави Офісу Президента:

“Ця роль не з простих, але я ніколи легких шляхів у житті і не шукала. Мені приємно, що я мотивую і надихаю Андрія, мені здається, це одна з основних завдань жінки. Я вірю в нього, пишаюся ним, і завжди і у всьому його підтримую! І “навіть якщо весь світ буде проти, я завжди буду за”.


Після того, як її стосунки з Богданом стали всеукраїнським надбанням, дівчина зазначила, що в життя стали повертатися старі “друзі”, з якими вона могла не спілкуватися вже багато років. Однак, коло її близьких друзів дуже вузьке і вона не кожного туди впускає:

“Я непогано розбираюся в людях і в мене хороша інтуїція, тому не так вже просто ввести мене в оману”.

Анастасію дуже веселять питання про те, чи ревнує вона Андрія до роботи загалом і до Володимира Зеленського зокрема. Таке дівчина сприймає з гумором:

“Я не ревную, а навпаки, захоплююся Володимиром, його силою духу і характером. У них з Андрієм відмінний тандем молодих, прогресивних політиків, які діють в інтересах народу України”.