Рідкісна хвороба! Батьки маленької Уляни благають про допомогу – кожна хвилина на вагу. Зупинятись не можна

Рідкісне захворювання уразило Уляну: дитину рятують ізраїльські фахівці. Родині не вистачає десятків тисяч доларів, щоб завершити лікування.

Навесні 2020 року Уляна захворіла, тож лікарі відправили на тест на коронавірус, який з’ясував, що його у дівчинки немає, але є більш значні відхилення у самій крові.

Надалі почалися перевірки і дослідження, але вони не дають українським медикам встановити точного діагнозу продовж тривалих місяців і почати лікування, тож батьки у відчаї шукають порятунку за кордоном. Їх приймає Ізраїль лише у грудні, а остаточний діагноз дитині встановили тиждень тому  – гемофагоцитарний лімфогістіоцитоз. Це рідкісне і важке гематологічне захворювання. Воно характеризується аномальним розмноженням і активацією особливих клітин організму – гістіоцитів.

«Призначають програм лікування і виставляють орієнтовний рахунок на лікування в 92000 $. Продавши практично все що могли і збором коштів від друзів, родичів, знайомих і знайомих знайомих і т.д. зібрали понад 50000 $. Цієї суми на перший час сказали досить, щоб почати лікування, але депозит треба доповнити»,- розповідає батько дитини.

Весь цей час стан Уляни лише погіршувався і зараз кожна хвилина на вагу, тож зупиняти лікування не можна. Найперші ж крапельниці позитивно вплинули на здоров’я дівчинки, лікарі задоволені результатами останньої пункції. А батьки вірять, що і їм вдасться за допомогою небайдужих зібрати всю необхідну суму, щоб сплатити за порятунок життя дитини.

Реквізити для допомоги:

4149 6293 1609 8862 (карта ПриватБанка)

Криворот О.А.

Або

5168 7422 1328 3066 (карта ПриватБанка)

Криворот Д.С.