Росія діє через Медведчука! Садовий зробив неочікувану заяву

Безпосередній вплив Російської Федерації на вибори в Україні вже яскраво виражений, зокрема через активну присутність Віктора Медведчука в українській виборчій кампанії, заявив лідер "Об’єднання "Самопоміч" Андрій Садовий.

"Політична активність Медведчука – це чорна мітка для української влади. А ті особи, які всі останні роки активно допомагали Росії знищувати українську державу, не лише не арештовані і не засуджені за свої дії, вони себе прекрасно почувають в українському парламенті. Тим часом представники партії президента сором’язливо втікають з пленарної зали, коли потрібно знімати з них недоторканність", – сказав А.Садовий під час зустрічі з президентом Національного демократичного інституту (США) Дереком Мітчелом, повідомляє прес-служба політпартії.

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

На його думку, це є свідченням того, що Росія має на меті суттєво наростити свою присутність в українському парламенті в 2019 році. А влада тільки потурає цьому.

Варто нагадати, що раніще повідомлялося про те, що у Мережу потрапив аудіозапис, на якому мер Львова Андрій Садовий дуже різко висловлюється на адресу херсонської активістки Катерини Гандзюк. Після цього Садовий підтвердив, що це його слова.