“Розстріл ОПЗЖ!” Біля трибуни – у Верховній Раді знову бійка. Заблокували роботу – крики і галас!

Після заяви Потураєва про «розстріл» ОПЗЖ в Раді почалися сутички.

Нардеп Микита Потураєв вирішив з трибуни парламенту розповісти, коли закінчиться «епоха бідності» в країні.

«Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона тоді, коли повсталий народ витягне цю фракцію (ОПЗЖ, – ред.), сукупний статок якої можна порівняти з бюджетом України і розстріляє. На жаль, ми демократична країна і повинні йти повільно і знищувати вас політично разом з іншими фракціями цього парламенту», – заявив Потураєв.

Виступ “слуги народу” обурив нардепів ОПЗЖ, які рушили до Потураєва і на деякий час заблокували трибуну. На допомогу однопартійцю відразу ж вийшли “слуги народу”. В результаті почалися зіткнення і засідання Ради було призупинено.

Після цього нардепи ОПЗЖ вийшли до Потураєва і продовжили з ним конфлікт. Першим до нардепа підбіг Ілля Кива, до нього долучилися й інші колеги по ОПЗЖ. Під час їхньої суперечки із залу лунали вигуки “Вірастюк!”, але новий член фракції “Слуга народу” до конфлікту біля трибуни не доєднався. На захист Потураєва вийшов Микола Тищенко.

Пізніше Потураєв вибачився за свої слова.

“У підсумку, Потураєв ретирувався і вибачився. Ех, Микита Русланович, вам що, даремно Вірастюка в партію привели?

Сутичка сталася між справжніми титанами політичної думки – Ківою і Тищенком. За кого вболіваєте, друзі? “, – коментує бійку тг-канал” Вістей “.

Після бійки з трибуни Ради виступив Нестор Шуфрич, який розповів, як познайомився з Потураєвим. Вони обоє працювали в передвиборному штабі Віктора Януковича.

“Він відповідав за пересувні майданчики, на яких ми перевозили по всій Україні і вони агітували за кандидата в президенти Віктора Януковича”, – поділився спогадом Шуфрич, після чого, Рабинович взявши мікрофон вимовив “Віктор Федорович Потураєв”.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.