“С**а, не було б у тебе стволу, я б тебе…”: Екс-гравець збірної України потрапив у гучний скандал із поліцією

Черговий скандал за участю екс-футболіста збірної України.

Колишній гравець київського “Динамо” Олександр Алієв вляпався в нову неприємну історію.

Футболіст просто не підбирав слів у суперечці із київською поліцією. Інцидент розпочався через те, що поліція зупинила машину, якою їхав Алієв зі своїми друзями.

34-річний футболіст вирішив нахамити та навіть погрожувати поліцейським, коли вони попросили водія показати документи. Алієв тривалий час спілкувався з представником правоохоронних органів на підвищених тонах та навіть вживав нецензурні слова.

“С**а, не було б у тебе стволу, я б тебе, на**й, й****в, ти ліг би», – заявив футболіст під час спілкування з представником поліції.

Відповідні відео своєрідного діалогу між Алієвим та поліцейським з’явилися на YouTube, а також на Брутальному футболі в Twitter. (Присутня ненормативна лексика, прим.).

Конфлікт закінчився тим, що поліція виписала штраф компанії, в якій відпочивав футболіст.

Цікаво, що Алієв регулярно потрапляв в гучні скандали, будучи ще гравцем київського “Динамо”. Тоді в прес часто з’являлася інформація про пристрасть футболіста до алкоголю.

Олександр Алієв 4 рази ставав чемпіоном України у складі “Динамо”, скільки ж разів ставав володарем Кубка країни. Окрім “Динамо”, виступав за “Локомотив” Москва та “Металург” Запоріжжя, “Анжі”. 2016-го почав грати на аматорському рівні.