Садовий розповів про кадрові зміни у міськраді (ВІДЕО) | Корупція Інфо

Садовий розповів про кадрові зміни у міськраді (ВІДЕО)

На роботу до парламенту перейдуть троє львівських депутатів – Олег Березюк, Ірина Подоляк та Сергій Кіраль. Міський голова розповів, хто замість них працюватиме у ЛМР.

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що Ірину Подоляк, яка досі очолювала управління культури, замінить Ірина Магдиш. Вона, зі слів Садового, найкраще підходить на згадану посаду. Щоправда, як додав мер, Ірина Магдиш спершу виконуватиме обов'язки керівника управління культури. Якщо до її праці не буде зауважень, то саме вона обійматиме цю посаду в майбутньому.

"Вона працює якісно та відповідально. Тому, думаю, що ми не шукатимемо більше нікого. Конкурс буде лише тоді, коли пані Ірина не справлятиметься",– пояснив Андрій Садовий.

Щодо Олега Березюка, який був керівником департаменту гуманітарної політики, то замість нього працюватиме начальник управління освіти Галина Слічна. Хто замість неї керуватиме освітніми процесами, міський голова поки що не знає.

"У нас є тисячі спеціалістів. Пані Слічна підготує свої пропозиції. Там подивимося, хто з них найгідніший. Думаю, що ми не обиратимемо когось на стороні",– зазначив Андрій Садовий.

Крім того, на посаду начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, яку обіймав Сергій Кіраль, оголосять конкурс. Поки проходитиме відбір, керівником призначать когось зі співробітників.

 

Джерело: 20 хвилин