Садового попросили зайнятись дитячим садочком на Сихові, де розкрадається власність міста

Депутат міськради просить Садового зайнятись дитячим садочком на Сихові, де розкрадається власність міста

Після часткового вивільнення орендарями приміщення  на вул. Зубрівській, 9 у дошкільному навчальному закладі №17 здійснюються крадіжки комунальної власності, руйнується покрівля, стіни та вікна, йдеться у депутатському запиті Василя Горона  до міського голови Андрія Садового.

В.Горон нагадав, що забезпеченість дітей місцями в дошкільних навчальних закладах міста Львова є надзвичайно актуальним питанням. Однією з причин перевантаження груп у ДНЗ та їх недостатньої кількості є те, що частина приміщень, в яких раніше вони функціонували, сьогодні не пристосовані для проведення виховних та навчальних заходів із дітьми. Одним із таких приміщень є ДНЗ №17, що розташований на вул. Зубрівській, 9.

«До мене неодноразово звертались мешканці Сихівського району міста Львова із проханням вжити заходів щодо охорони та відновлення роботи ДНЗ №17. Адже, як мені стало відомо, після часткового вивільнення вказаного приміщення орендарями, у ДНЗ здійснюються крадіжки комунальної власності, руйнується покрівля, стіни та вікна. Окрім цього, громадяни наголошують, що територія поблизу дитячого навчального закладу є місцем концентрації наркозалежних та інших антисоціальних елементів, що у майбутньому може призвести до негативних наслідків для мешканців прилеглих будинків», – зазначив В.Горон.

 

Джерело: Galnet