Саша виявився непотрібним своїм батькам, коли найбільше потребував їх допомоги

ТСН передає, що зараз бабуся хлопчика намагається компенсувати всі ті упущення, які призвели до важкого стану дитини.

Романов Саша всі свої 4 рочки страждає через ДЦП змішаної форми, спастичного тетрапареза, епілептичної енцефалопатії, а також ряду супутніх хвороб. Близькі малюка вже ледве зводять кінці з кінцями, щоб дати дитині лікування, тому зважилися просити фінансової підтримки.

Малюк має важку долю, адже навіть до його появи мама хлопчика була не готова. Жінка завагітнівши не покинула шкідливих звичок, тому малюк народився передчасно і це вплинуло на подальший стан. Все можна було б компенсувати посиленими заняттями, реабілітацією, доглядом, але батькам було не до дитини, тому в кінці кінців їх позбавили батьківських прав. А роль опікуна поклали на бабусю Саші, яка і намагається зараз поліпшити його життя. Перед нею важке завдання, тому що в свої роки Саша досі не сидить, не плазує і про самостійну ходьбі ще зовсім не йдеться.

«Саша на протиепілептичних препаратах і йому необхідна реабілітація, а в цьому році немає фінансування. Також ми повинні пройти повторне обстеження в клініці через напади », – розповідає опікун.

Кошти потрібні вже найближчим часом – це майже 40 000 гривень. Але специфіка лікування і догляд за дитиною з інвалідністю не дозволяє зібрати навіть невелику частину коштів. Тому бабуся Саші просить про підтримку добрих людей, щоб наблизити хлопчика до більш повноцінного життя.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4731 2191 1369 6078

ДАНИЛЬЧЕНКО Марина Вікторівна