Серце не витримало! Несподівано померла відома українська актриса – українці шоковані. Непоправна втрата!

Від серцевого нападу померла відома українська актриса театру і кіно Ірина Токарчук.

На її рахунку ролі в десятках вистав і фільмів, знаменитою її зробила тітка Сіма – колоритний персонаж скетчів в “Джентльмен-шоу”.

Актриса народилася в 1959 році в Одесі. Свою кар’єру почала в театрі російського міста Орєхово-Зуєво.

Але основні ролі зіграла на сцені Одеського російського драматичного театру і одеського Будинку клоунів. Кінокар’єра артистки почалася в 1983 році з невеликій ролі в ретро-детективі “Зелений фургон”, який дуже вдало виступив в радянському прокаті.

Далі були ролі у фільмах “12 стільців”, “Ефект присутності”, “Посмішка Бога, або Чисто одеська історія”, “Будинок сюрпризів”, “Подаруй мені щастя” і безлічі інших. Актриса брала активну участь в проектах комік-трупи “Маски-Шоу” – “Отелло”, “Орфей і Еврідіка”, “Ромео і Джульєтта”.

Однак до того, як стала тіткою Сімой з “Джентльмен-шоу” Ірина Токарчук була просто шанованою і затребуваною актрисою, але мала репутацію, що не виходить за межі кола професіоналів театру і кіно, а також “просунутих” шанувальників театру і кіно.

Але роль в “Джентльмен-шоу” все змінила – Токарчук стала знаменитістю. У 2014 році артистка удостоїлася почесного знака Одеського міського голови “За заслуги перед містом”.