Схаменіться! Данілов зробив тривожну заяву – просто в ефірі. Вигадки і брехня – негайно зупинити!

В Україні влада великих обласних центрів, маленьких міст і сіл повинна брати участь у спільній боротьбі з російською пропагандою. Оскільки напередодні виборів Росія будує систему “поширення сепаратистського настрою”, зокрема, в наших південних регіонах – на Миколаївщині, Херсонщині та Одещині.

У цьому переконаний секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Олексій Данилов. Думкою він поділився в ефірі токшоу “Право на владу” на 1+1.

Чиновник згадав пресконференцію, на якій одна дівчина запитала у нього про розгортання російської мережі в Миколаєві. Водночас наголосила, що мер міста щодо цього говорить, мовляв, “ні на що впливати не може”.

“Знаєте, це настільки дивна позиція!” – обурився Данілов.

За його словами, сьогодні всі повинні розуміти, що відбувається в сучасному світі. Це стосується депутатів сільської, селищної або міської рад, і “мера такого міста як Миколаїв”.

Секретар РНБО нагадав, що Росія є країною-агресором і закликав таких людей схаменутися. Він підкреслив, що українці повинні “в зародку припиняти” спроби будь-кого, хто “починає тут розгортати свою думку і впливати на вибори”.

У цьому контексті чиновник поставив у приклад рідний Луганськ, де за російським впливом він спостерігав ще з 1994 року і де такі пропагандисти, “як хижаки, почали розповзатися всюди”.

“Чим закінчилося? Закінчилося тим, що РФ із Ростовської області почала війну. “Градом” била по українській території. А зараз хтось говорить про “конфлікт”. Про який “конфлікт” ви говорите, представники РФ? Це війна з Росією, зсередини підтримувана людьми, для яких Путін досі є тим, ким він для них є”, – підсумував Данілов.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО говорив, що у війні проти України РФ продовжує використовувати “чорну” пропаганду, а також свої вигадки і брехню. Так, за його словами, агресор намагається вплинути на здатність нашої країни протистояти йому.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.