Щойно! Беленюк заткнув Кремль: “це знають усі”. Чемпіон не змовчав – українці пишаються!

Український спортсмен та політик Жан Беленюк висловився про заяву американського президента щодо Володимира Путіна. Раніше той заявив, що очільник Кремля є вбивцею.

“Слуга народу” підкреслив, що погоджується з відповідним висловлюванням Байдена. Мовляв, про те, що Путін – вбивця, знають усі.

“Усі в Україні точно знають, що він вбивця. Що він вбиває, що його політика вбиває молодих хлопців як з одного, так і з іншого боку. Не лише в Україні”,– наголосив Беленюк.

Раніше нардеп запевнив, що боровся б з російським президентом “цілими днями”. Зокрема – якби його дії вплинули на ситуацію в Україні.

У березні в одному з інтерв’ю на американському телебаченні Байдена запитали, чи вважає він російського президента вбивцею. Той відповів ствердно.

Згодом Путін відреагував на такі слова президента США. Він пригадав дитячу приказку – мовляв, “хто як обзивається, той так і називається”.

Український прем’єр-міністр Денис Шмигаль підкреслив, що повністю підтримує позицію американського лідера. Адже за 7 років російської агресії в Україні загинули понад 10 тисяч людей.

Висловлювання Байдена знайшли підтримку й серед іноземних політиків. Литовський президент Гітанас Наусєда, наприклад, також вважає, що Путіна можна назвати вбивцею.

Натомість канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо наголосив, що очільник Кремля відповідальний за жахливі речі.

“Путін не є ні опорою, ні другом”, – зазначив політик.