Щойно! Гордон потужно вмазав – пропагандисти не чекали, “жорстко попустив”. Зеленський аплодує – браво!

Журналіст і телеведучий Дмитро Гордон звернувся до російського пропагандиста телеканалу “Росія-1” Володимира Соловйова, пропонуючи йому посмоктати цукерку, яка з недавніх пір випускається під брендом “Гордон в шоколаді”.

Відео зі зверненням українського журналіста було опубліковано на його YouTube-каналі напередодні.

Таким чином він відповів на інформаційну атаку Соловйова на нього в ефірі свого ток-шоу.

“Їж цукерки, згадуй мене, не хочеш їсти – смокчи. Не хочеш смоктати – нехай посмокче Вакаров у тебе чи ти у Вакарова”, – заявив український журналіст.

Більш того, на цукерках Гордон не зупинився і вирішив відправити Соловйову в подарунок кружку, на якій при вливанні в неї окропу з’являється зображення українського телеведучого в окулярах з голим торсом. Гордон дістав термос і налив в чашку окріп, продемонструвавши в ефірі фокус з появою фотографії.

Відзначимо, конфлікт між російським і українським журналістами триває протягом довгого часу.

Відповідаючи на останню інформаційну атаку, Гордон записав велику програму, в якій детально розібрав фейки і провокації проти нього. Відео було опубліковано в Мережі напередодні і швидко набирає популярність.

Раніше Соловйов обурився присутності українського журналіста в ефірі московської радіостанції “Ехо Москви”.

Також раніше в ефірі “Ехо Москви” український журналіст Гордон різко відповів ведучому РФ Осіну на слова про війну з Україною: “Чого ви полізли сюди?”

В ході програми Осін намагався переконати, що армія РФ не почне вторгнення, якщо Україна не спробує ліквідувати невизнані “Л / ДНР” силовим шляхом. Напад Росії в 2014 році він спробував виправдати тим, що “Україна вирувала” після Майдану.

Гордон був обурений.

“У Росії що було до цього? (…) Чого ви полізли сюди?” – запитав український журналіст. Він нагадав, що Україна є однією із суверенних держав, на яку напала РФ.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.